4500+

Tevreden Klanten

4.9

4.9/5

Google gemiddelde Score

5400+

Tevreden Klanten

4.9

4.9/5

Google gemiddelde Score

Over ons

Jacob Trade is opgericht in 2019 in Nederland door Jacob van Veen. Nadat hij zelf op zoek was naar een tweedehands smartphone, merkte hij dat dit niet zo makkelijk ging als hij had gehoopt. Zo kreeg hij te maken met particulieren op verkoopplatforms die niet reageerden nadat er een afspraak was gemaakt of bleek een toestel bij de bezichtiging toch meer mankementen te hebben dan er in de advertentie vermeld werd. Jacob had behoefte aan een snelle en veilige manier om een nieuw toestel te kopen en zag hierin de mogelijkheid om dit zelf te realiseren met zijn expertise. Dit is waarom betrouwbaarheid bij Jacob Trade op nummer één staat. Om dit te kunnen waarborgen, staan flexibiliteit en het luisteren naar de wensen van u als klant, hoog in het vaandel. Daar waar andere ondernemingen stoppen, zet Jacob Trade juist de extra stap om u tevreden de deur uit te laten lopen.

Sinds eind 2019 is Jacob Trade fulltime operationeel en heeft sindsdien een trouwe klantenkring opgebouwd in zowel Nederland als onze buurlanden Duitsland en België. Wij waarderen onze klanten en zij ons ook. Dat is onder andere terug te zien in onze gemiddelde rating van 4,9 sterren op Google Reviews.

De opmars van de circulaire economie gaat snel en Jacob Trade draagt hier graag aan mee. Dit doen wij onder andere door onze klanten te stimuleren hun toestellen te laten repareren, schadetoestellen te ontleden en te beslissen welke onderdelen kwalitatief nog in orde zijn en door refurbished het nieuwe normaal te maken. Daarnaast rijden wij volledig elektrisch.