4500+

Tevreden Klanten

4.9

4.9/5

Google gemiddelde Score

Privacy policy

Dit is de website van jacobtrade BV.

Ons bedrijfsadres en postadres:
Foksdiep 28C
8321 MK Urk
Mobiel 06-11943422
KvK 75167905

Bestelling
De door jou bij je bestelling ingevoerde gegevens worden door ons gebruikt om de bestelling af te handelen. Je gegevens kunnen in dit kader aan bij het afhandelen van de bestelling betrokken derden (bv. de bezorger) worden doorgegeven.

Nieuwsbrief
Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief gebruiken we de door jou opgegeven gegevens om de nieuwsbrief toe te zenden. Je kunt je na inschrijving te allen tijden afmelden voor (het ontvangen van) de nieuwsbrief door het sturen van een e-mail aan info@jacobtrade.nl of via een link in de nieuwsbrief.


Wat doen wij niet?

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch noch je domeinnaam, noch je e-mailadres.

Wat doen wij wel?

  • Bij een bezoek aan onze website bewaren wij je e-mailadres als je dit aan ons communiceert;
  • NAW- en eventueel contactgegevens worden via een beveiligde SSL-verbinding tijdens het. bestelproces of contactformulier beveiligd aan ons gecommuniceerd.

Deze informatie wordt gebruikt voor intern gebruik en indien niet meer van toepassing verwijderd.
De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Op deze site gebruiken we cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van je apparaat installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte site en bevat een aantal gegevens over dit bezoek).

  • om je voorkeuren te registreren;
  • om informatiesessies te registreren, zoals informatie over hetgeen je toevoegt aan je winkelwagen.

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet.

Als wij je gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.

Hoe neem je contact met ons op in verband met ons privacybeleid ?
Als je wenst te reageren op ons privacybeleid, kun je contact met ons opnemen via de onderstaande gegevens.

– Per email: Info@jacobtrade.nl
– Per telefoon: 0611943422
– Per post: Foksdiep 28C, 8321 MK Urk

Over communicatie per e-mail
Als je in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kun je contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per brief
Als je ons via het web je postadres meedeelt, zal je alleen de informatie ontvangen die je aangevraagd hebt, op het adres dat je ons meegedeeld hebt.

Over communicatie per telefoon
Als je ons je telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf alleen telefonisch contact met je opnemen als dit nodig is om je te informeren over de bestellingen die je online geplaatst hebt.

Indien je geen geadresseerd reclamedrukwerk en/of geen commerciële telefoontjes (meer) wenst te ontvangen, kun je dat kenbaar maken via de website van de Stichting Infofilter: www.infofilter.nl.

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacy-beleid. In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als je toegang wenst tot deze informatie, neem dan contact met ons op via het hierboven vermelde adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als je jouw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, neem dan contact met ons op via het hierboven vermelde adres.

Als je vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres.

Klarna
Om onze klanten de mogelijkheid te geven om achteraf te kunnen betalen, na ontvangst, werken wij samen met Klarna. Via Klarna kun je online bestellen en achteraf betalen. Om deze mogelijkheid aan te kunnen bieden wordt er online bij het invoeren van je gegevens en selecteren van de Klarna betaalmethode een kredietwaardigheidsbeoordeling uitgevoerd.

Voor vragen omtrent Klarna en de kredietwaardigheidsbeoordeling kun je contact opnemen met Klarna via de onderstaande gegevens.

Klarna BV
Rokin 69
1012 KL Amsterdam
KvK: 50315250